Contact

Trendsetters

De ondernemende familie Boucneau heeft zijn wortels als boere smidse in de jaren 1880. Reeds in die vroege jaren waren de voorvaderen  trendsetters. Zo lanceerden ze de hoppedraad. Later werden ook afsluitingen geplaatst door vader Albert Boucneau. Toen Peter in 1985 zijn opleiding elektromekaniek beëindigd had, begon hij met het lassen en plaatsen van poorten. Het ontbrekende stuk van de afsluiting. Met de jaren zag men zich genoodzaakt deze poorten te automatiseren. Dit is nu de specialisatie van AUTOMATIC GATES. Nog steeds zijn we op zoek naar nieuwigheden waarvan het SXG beslag voor schuifpoorten het resultaat is. Hierbij ziet u geen loopwielen. Voor en met  U ontwerpen we op maat gemaakte poorten. Wij gaan ook uitdagende projecten aan. Ook volledig geintegreerde toegangscontrole zit in ons pakket.

Poorten ontwerpen waarbij geen tandlatten zichtbaar zijn, of unieke projecten zoals een muur waarbij men geen aandrijvingsmechanismes zichtbaar is.

Een van onze belangrijkste projecten is een poort die in de open stand volledig in de grond verdwijnt. Referentie Dirk Wynants van Extremis in Poperinge.Dit kan je terug vinden op de volgende link:

Extremis Gate

We gaan steeds verder om te zoeken naar het nieuwste TOP model, dit is de AluminiuS poort.

Website by DigitalMind | Powered by eXopera